Østerbro Tandklinik Østerbro Tandklinik

Hvem er Østerbro Tandkliniks kunder?

Henrik Bostrup

Henrik Bostrup:

Har benytte Østerbro tandklinik i årevis og har fået flere porcelænsindlæg.

Det fungere perfekt, tager ingen tid, er uden smerter og  billigere end de kroner jeg fik før.

Kan varmt anbefale Bent og han søde kollegaer.

Dorte Kofod:

Da jeg flyttede hertil fra Lolland fik jeg anbefalet Bent- tandlæge.

Mine tænder har sjældent haft det bedre efter jeg fik lavet et porcelænsindlæg og en guldkrone.

Dorte Kofod

Jesper Schytt

Jesper Schytt:

I gamle dage følte jeg altid en frygt for at komme til tandlæge - men nu er jeg kommet hos Bent i mere end 20 år - og føler det er som at komme på besøg hos en af vennerne.

Nogle anmeldelser fra Trustpilot

10 anmeldelser

Høj faglighed i uformelt miljø

Igennem 20 år har jeg oplevet at Østerbro Tandklinik leverer en kvalitet, der er præget af stor faglighed, og det er underordnet, hvilken medarbejder du er i kontakt med. 
Der hersker en særlig god og uformel stemning, som både virker beroligende, men som også inviterer til dialog, og det bliver der taget tid til. 
Mine amalgamfyldninger er løbende blevet udskiftet med porcelænsfyldninger, og inden for det område har Bent Schou været pionér og har mange års praksiserfaring, hvilket har været væsentlig for mig.
Herlev Municipality, DK
4 anmeldelser

Professionel og tryg behandling

Jeg er kommet på klinikken i mange år. Det startede med en knækkede tand som Bent fik reddet for mig med porcelæn og dernæst fik jeg i gennem et par år udskiftede alle mine grimme store fyldningen fra skoletiden med porcelæn, det bedste jeg har gjort for mine tænder og til en overkommelig pris. Bent har alt nyeste indenfor teknologi hvilket gør at en porcelænskrone kan blive lavet 3 demisionelt mens man sidder i stolen og dermed ikke skal tilbage af flere gange. Er fortsat på klinikken hos hans meget dygtige tandplejere, og er der det mindste er Bent altid klar til at tilse en og finde gode professionelle løsninger. Har ikke haft huller siden jeg er startede der. Bliver altid mødt at sødt smilende kompetent personale og der bliver taget altid taget godt hånd om mig.
4 anmeldelser

En fantastisk god oplevelse

Jeg havde helt glemt hvor godt det føles når man er i trykke hænder og det må jeg sige, at man er hos Østerbro Tandklinik. Rent faktisk har jeg været patient hos Bent i mange år, var nok blandt de første patienter, da han åbnede den første klinik på Østerbro, på grund af arbejde andensteds har jeg været væk fra klinikken i nogle år. Derfor var det en fantastisk oplevelse idag, lige fra jeg kom ind af døren og blev modtaget af en sød klinikassistent. Det var faktisk følelsen af at komme hjem. Som tandlæge er Bent en af de mest kompetente tandlæger jeg har været hos. Klinikken har den allernyeste teknologi. Jeg skulle have en porcelænskrone og det er altså fantastisk at man på 1 time går derfra med en ny krone. Det er et ret arvanceret udstyr og kræver selvfølgelig noget erfaring at betjene, men det ved jeg Bent har for han lavede min første porcelænskrone for ca 20 år siden, så jeg følte mig tryk. Normalt går jeg aldrig ind på trustpilot og anbefaler noget, men jeg har det bare sådan, at denne klinik vil jeg dele og anbefale til alle der tænker på nye porcelænskroner og så vil jeg også lige sige, at prisen er rigtig god. Jeg havde faktisk fået et tilbud på tandklinikken på Hans Knudsens plads. Hos dem skulle jeg næsten betale 2000 kr mere for nøjagtig den samme porcelænskrone. Jeg er glad ��
2 anmeldelser

Denne tandlægeklinik kan du have tillid til

Et tandlægebesøg bliver vel aldrig noget man glæder sig til. Men på Østerbro Tandklinik er personalet så dygtige og så søde, at du vil gå i bedre humør, end da du kom. 

Tandlæge Bent Schou Jensen er specialist i porcelænskroner og har passet mine tænder i mange år. Der er ingen sundhedsfaglig person, jeg har større tillid til end ham. Her bliver jeg!
Copenhagen, DK
4 anmeldelser

Tandlægeskræk kurreret med et trylleslag

Bent Schou Jensen er den bedste tandlæge af alle de, som jeg har besøgt gennem de seneste 10 år. Han har kurreret min tandlægeskræk og jeg er ikke længere afhængig af beroligende medicin under mine tandlægebesøg. 
Bent er rolig, professionel i sit fag og ikke mindst ærlig omkring hvilke opgaver han og klinikken er i stand til at løse - og ærlige tandlæger er en mangelvare i Danmark.
Østerbro Tandklinik og Bent får min varmeste anbefalinger herfra!
Kokkedal, DK
11 anmeldelser

Meget kompetent behandling

Jeg har i dag afsluttet en rodbehandling. Det har været en god oplevelse,
da jeg hele tiden har følt mig sikker, i tandlægens beslutninger. Som sædvanligt,
har man smerter ved starten af behandlingen, men heldigvis er det muligt at blive bedøvet. Så alt i alt, har det været en god oplevelse. Jeg kommer gerne igen.
Jeg er født uden anlæg til en masse tænder, herunder 6 fortænder. Det har i sagens natur givet mig mange oplevelser hos tandlæger og på Tandlægehøjskolen i tidens løb. For over 20 år siden begyndte jeg hos tandlæge Bent på Østerbro Tandklink. Her har jeg fået super professionel behandling, altid god og relevant information, så jeg har haft en godt grundlag at træffe beslutning om ny behandling på - og ikke mindst - jeg har et flot tandsæt i dag takket være dygtig tandlægebehandling. Desuden vil jeg understrege, at hele personalet på Østerbro Tandklinik er dygtige professionelle og der er er altid en god stemning på klinikken, hvor man kan mærke koncentration og arbejdsglæde.
Jeg anbefaler altid klinikken til min familie, venner og bekendte,

Over en tredjedel af den danske befolkning lider i større eller mindre grad af tandlægeskræk.


Efter du har været et par gange hos os - vil du om end ikke glæde dig til at komme igen – så være tryg og tilfreds.

.
 
Østerbro Tandklinik - Classensgade 19. st. - 2100 København Ø - Tlf.: 35 38 53 06