Man - Tor: 8 - 18 | Fre: 8 - 15

Henrik

Henrik Bostrup

“Har benyttet Østerbro tandklinik i årevis og har fået flere porcelænsindlæg. Det fungere perfekt, tager ingen tid, er uden smerter og  billigere end de kroner jeg fik før.

Kan varmt anbefale Bent og han søde kollegaer.”

Dorte Kofod

Dorte Kofod

“Da jeg flyttede hertil fra Lolland fik jeg anbefalet Bent- tandlæge.

Mine tænder har sjældent haft det bedre efter jeg fik lavet et porcelænsindlæg og en guldkrone.”

Jesper Schytt

Jesper Schytt

“I gamle dage følte jeg altid en frygt for at komme til tandlæge – men nu er jeg kommet hos Bent i mere end 20 år – og føler det er som at komme på besøg hos en af vennerne.”

Hvem er Østerbro Tandkliniks kunder?

Nogle anmeldelser fra Trustpilot

10 anmeldelser

Høj faglighed i uformelt miljø

“Igennem 20 år har jeg oplevet at Østerbro Tandklinik leverer en kvalitet, der er præget af stor faglighed, og det er underordnet, hvilken medarbejder du er i kontakt med.
Herlev Municipality, DK
4 anmeldelser

Professionel og tryg behandling

“Jeg er kommet på klinikken i mange år. Det startede med en knækkede tand som Bent fik reddet for mig med porcelæn og dernæst fik jeg i gennem et par år udskiftede alle mine grimme store fyldningen fra skoletiden med porcelæn, det bedste jeg har gjort for mine tænder og til en overkommelig pris. Bent har alt nyeste indenfor teknologi hvilket gør at en porcelænskrone kan blive lavet 3 demisionelt mens man sidder i stolen og dermed ikke skal tilbage af flere gange. Er fortsat på klinikken hos hans meget dygtige tandplejere, og er der det mindste er Bent altid klar til at tilse en og finde gode professionelle løsninger. Har ikke haft huller siden jeg er startede der. Bliver altid mødt at sødt smilende kompetent personale og der bliver taget altid taget godt hånd om mig.”
4 anmeldelser

En fantastisk god oplevelse

“Jeg havde helt glemt hvor godt det føles når man er i trykke hænder og det må jeg sige, at man er hos Østerbro Tandklinik. Rent faktisk har jeg været patient hos Bent i mange år, var nok blandt de første patienter, da han åbnede den første klinik på Østerbro.”
2 anmeldelser

Denne tandlægeklinik kan du have tillid til

“Et tandlægebesøg bliver vel aldrig noget man glæder sig til. Men på Østerbro Tandklinik er personalet så dygtige og så søde, at du vil gå i bedre humør, end da du kom.

Tandlæge Bent Schou Jensen er specialist i porcelænskroner og har passet mine tænder i mange år. Der er ingen sundhedsfaglig person, jeg har større tillid til end ham. Her bliver jeg!”

Copenhagen, DK
4 anmeldelser

Tandlægeskræk kurreret med et trylleslag

“Bent Schou Jensen er den bedste tandlæge af alle de, som jeg har besøgt gennem de seneste 10 år. Han har kurreret min tandlægeskræk og jeg er ikke længere afhængig af beroligende medicin under mine tandlægebesøg.
Bent er rolig, professionel i sit fag og ikke mindst ærlig omkring hvilke opgaver han og klinikken er i stand til at løse – og ærlige tandlæger er en mangelvare i Danmark.
Østerbro Tandklinik og Bent får min varmeste anbefalinger herfra!”

 

Kokkedal, DK
11 anmeldelser

Meget kompetent behandling

“Jeg har i dag afsluttet en rodbehandling. Det har været en god oplevelse,
da jeg hele tiden har følt mig sikker, i tandlægens beslutninger. Som sædvanligt,
har man smerter ved starten af behandlingen, men heldigvis er det muligt at blive bedøvet. Så alt i alt, har det været en god oplevelse. Jeg kommer gerne igen.”
Jeg er født uden anlæg til en masse tænder, herunder 6 fortænder. Det har i sagens natur givet mig mange oplevelser hos tandlæger og på Tandlægehøjskolen i tidens løb. For over 20 år siden begyndte jeg hos tandlæge Bent på Østerbro Tandklink. Her har jeg fået super professionel behandling, altid god og relevant information, så jeg har haft en godt grundlag at træffe beslutning om ny behandling på – og ikke mindst – jeg har et flot tandsæt i dag takket være dygtig tandlægebehandling. Desuden vil jeg understrege, at hele personalet på Østerbro Tandklinik er dygtige professionelle og der er er altid en god stemning på klinikken, hvor man kan mærke koncentration og arbejdsglæde.
Jeg anbefaler altid klinikken til min familie, venner og bekendte.”

 

Reception Østerbro Tandklinik