Man - Tor: 8 - 18 | Fre: 8 - 15

Er du ny patient?

Vi byder dig varmt velkommen hos Østerbro Tandklinik! For at sikre dig en personlig og tryg oplevelse ved dit første besøg, bedes du venligst kontakte vores reception for tidsbestilling. Vi glæder os til at møde dig og tage hånd om dine tandlægebehov.

Ring til os på: 35 38 53 06

 

Er du allerede patient?

Patienter på klinikken har fået tildelt en kode, som bruges til at logge ind for tidsbestilling. Indtast din kode efter at have trykket på linket, og få allerede bestilt en tid. Hvis du allerede er patient hos Østerbro Tandklinik og ikke har fået tildelt en kode, så kan du kontakte receptionen for at komme i gang.

Vi er altid klar på at hjælpe dig

Du kan også nemt skrive til os gennem kontaktformularen. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

agsdix-sout-tooth

Skriv til os

Adresse

Classensgade 19 st.
2100 Østerbro, København

Åbningstider

Mandag – Torsdag : 8:00 – 18:00

Fredag: 8:00 – 15:00

Tandlæge i København – Bestil din tid her

Kontakt din tandlæge i København

Har du brug for en tandlæge i København? Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine tandproblemer. Hos Østerbro Tandklinik kan du altid forvente at få en tid for dine behov. Vores beliggenhed i hjertet af København gør det nemt for nye patienter at finde vej til effektiv tandpleje.

Nye patienter

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken. Hvis det er dit første besøg bedes du ringe til os på 35 38 53 06, for at vi finder en tid til din første undersøgelse.

Eksisterende patienter

Udfyld kontaktformularen med din unikke adgangskode, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Østerbro Tandklinik Indgang